OOK FRANCHISENEMER WORDEN BIJ MENEER DE AANKOOPMAKELAAR?

Het van oorsprong Franse woord franchise (vrijdom) is via het Engels in het Nederlands terechtgekomen, en is afgeleid van franc (vrij).

Wat vragen wij van u als franchisenemer? Bekijk hier het profiel.

Mevrouw de Aankoopmakelaar is niet zomaar het zoveelste makelaarskantoor. Mevrouw de Aankoopmakelaar is een kopers makelaar.

Meneer de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar opereert al meer dan 9 jaar in West-Nederland. Niet zomaar het zoveelste makelaarskantoor maar volledig gespecialiseerd in de begeleiding van de koper op de woningmarkt.

Maar zoals elke succesvolle vrouw kon ook Mevrouw de Aankoopmakelaar niet langer alleen blijven. Vandaar dat zij op zoek is naar een “partner”. En wel  naar u als franchisenemer in diverse regio’s in Nederland.

Want de aanpak van Mevrouw de Aankoopmakelaar is bewezen succesvol. De koper van een woning herkent de specialisatie van Mevrouw de Aankoopmakelaar en schakelt ons graag in bij 1 van de grootste beslissingen in hun leven. Op dit succes kan Meneer de Aankoopmakelaar vooral meeliften.

Wij zoeken als Meneer de Aankoopmakelaar enthousiaste, gemotiveerde, ondernemende en betrokken franchisenemers. Past u in dit profiel? Neem dan snel contact met ons op! En in een goed gesprek kunnen wij kijken hoe wij kunnen samenwerken.

Tanja Ameling

Franchise formule manager

 

T: 06-50616468
E: franchise@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl

 

LinkedIn facebook

Esther van Heteren

Franchisegever/Makelaar

 

T: 06-51714495
E: esther@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl

 

LinkedIn facebook twitter Google plus Google plus

Nieuwsbrief

De beste makelaar

Op TV!

Blog